Randesund Skolemusikk
 • Om korpset    • Bli med    • Aktuelt    • Arkiv    • Bilder    • Interne informasjonsskriv    • Sørlandets Musikkfestival      • Hjem  

 

 

   Arkiv
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 Første seminar høsten 2013
 
 
 
 
 

Sesongens første seminar for hele korpset gikk av stabelen 14. - 15. september.  Dette var også første seminar for de nye aspirantene.

Det var veldig god oppslutning om seminaret i helgen, alle korpsene var godt representert.  Og veldig imponerende at så mange av våre nye medlemmer valgte og overnatte.  Det er klart det kan være litt skummelt første gang man skal på seminar og man bare har vært med på et par øvelser.  Men i Randesund skolemusikk finnes det så mange flotte barn og ungdom, og de er flinke til å ta vare på hverandre.

Det startet med oppmøte for Juniorkorps og Hovedkorps klokken 1000 lørdag.  Hovedkorpset øvet kun i grupper denne helgen og øvde på kammermusikk.  Klokken 1200 kom våre nye medlemmer, de startet med lunsj mens de andre hadde øvelse.  Noen var nok litt skeptiske, men det gikk seg til utover dagen.  I følge dirigenten ville de mye heller spille enn å ha pauser.  De liker vi:-)

Etter hele dagen med øvelse ble det servert taco før noen av de store i hovedkorpset hadde laget "korpssti".  Siden regnet bøttet ned måtte det foregå innendørs.  Men dette engasjerte alle, og det var rolige diskusjoner rundt i gangene.

Om kvelden ble det servert nystekte vafler og Kalle viste lysbildeshow fra Tysklandsturen korpset var på i sommer.

Søndag var det øvelser igjen for alle korps og dagen ble avsluttet med en flott hentekonsert.  Veldig godt oppmøte på konserten, det er hyggelig at besteforeldre, søsken og annen familie er med og hører på våre håpefulle.

Vi vil takke for all velvilje fra foresatte som stilte opp som vakter og hjalp til i helgen.  Uten deres hjelp er det umulig å gjennomføre. Det er også veldig hyggelig for oss "gamle" å bli kjent med nye korpsforeldre.

 

 

   

Seminar høsten 2013  

 

 

 

Randesund Skolemusikk - Postboks 7517 - 4639 Kristiansand