Randesund Skolemusikk
 • Om korpset    • Bli med    • Aktuelt    • Arkiv    • Bilder    • Interne informasjonsskriv    • Sørlandets Musikkfestival      • Hjem  

 

 

   Arkiv
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 


Agder Brass

Flott avslutning på høstsemesteret !
Små aspirantnisser
 
Små aspirantnisser
 
Flinke solistjenter
 
Flinke solistjenter

RSMs årlige julekonsert gikk av stabelen 18.desember.
Ca 120 deltakende musikanter i alle aldre sørget for at julestemningen seg inn over et lydhørt publikum, som så ut til å like det de fikk høre i Søm kirke.Årets gjester var Agder Brass under ledelse av Åsmund Gjære. De framførte et flott og stemningsfullt juleprogram.

Fra RSM var Solveig med på euphonium, flott at vi etterhvert begynner å få ungdommer som også spiller i voksenkorps (og hun hadde til og med solo..)
Enkelte av de yngste musikantene var mest opptatt av den svæææære tubaen: "Er det den største tubaen i hele verden ?" var det noen som lurte på..
Vi takker for hyggelig besøk, og håper våre veier krysses igjen.

Nils Tore Brunvatne var konferansier og ledet publikum trygt gjennom konsert med innlagte sceneskift.

Neste ut var Aspirantkorpset som spilte seg inn på scenen og sang om instrumentene sine. De har nå spilt i ca 3,5 måneder, men har allerede lært seg en rekke sanger og har hatt flere konserter. Gøy å se spillegleden og høre resultatene så langt, dette lover bra !

Juniorkorpset består av musikanter som spiller på 2. og 3. året. De framførte tre fine stykker, hvorav det ene startet med en lang og flott solo for 3 av kornettistene. Flott levert, og godt gjort å spille helt alene foran hele kirka!
Applausen ville nesten ingen ende ta, og juniorene marsjerte fornøyd av scenen sammen med en like fornøyd dirigent Sofie E Ringen. Konsertspilling er gøy !

Hovedkorpset teller nå nesten 40 musikanter. Under ledelse av Trym Dalene framførte de et variert program, med alt fra Jul,jul,strålande jul, til Soul Bossa Nova...Og ikke å forglemme to vakre og stemningsfulle stykker sammen med sangsolist Line Marie Østerhus (forøvrig storesøster til bassklarinettist Aleksander). Flott levert !
Junior 2 hoppet inn på de siste to stykkene, og vi fikk en god forsmak på hvordan hovedkorpset kommer til å bli til høsten, med ca 60 musikanter. Vi gleder oss :-) (det er ikke mer enn 3 år siden det var 20 i hovedkorpset).

Konserten ble tradisjonen tro avsluttet med at alle emedvirkende musikanter sammen spilte Deilig er Jorden, mens publikum sang med.

Se flere bilder i bilderegisteret i hovedmenyen :-)

RSM ønsker alle en riktig God Jul !

   

Julekonsert 2012  


 

 

 

Randesund Skolemusikk - Postboks 7517 - 4639 Kristiansand