Randesund Skolemusikk
 • Om korpset    • Bli med    • Aktuelt    • Arkiv    • Bilder    • Interne informasjonsskriv    • Sørlandets Musikkfestival      • Hjem  

 

 

   Arkiv
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 Tur til Tyskland
 
 
 
 
 
 
 

06:30 torsdag morgen møtte alle musikanter og voksne opp utenfor Ica Dvergsnes klare for avreise. Alle var nok en smule trøtte, men likevel glade og spente på Tysklandsturen.

Vel inne på Superspeed ble det masse god mat i frokostbuffeen og litt godterishopping i Tax Free'en. Etter litt over tre timer på båt bar det videre for en 6 timer lang busstur ned til Schönberg i Tyskland. Der ble det fingerhekling på store og små. Malin, Oda og Tora, tre av de eldste musikantene i korpset, hadde tatt seg tid til å finne på litt underholdning til bussturen. De lærte alle "Tysklands-klappen" som slo sterkt an hos de fleste. En liten tysk sang som handlet om at "vi er utlendinger og snakker ikke bra tysk" ble også lært bort og senere fremført på konserten i Kiel, og de hadde ordnet en liten quiz med premier. 

 

Etter at alle hadde installert seg på rommene på vandrerhjemmet ble det en god middag, etterfulgt av volleyballspilling. Noen av musikantene ble kjent med en tysk klasse som også oppholdt seg på vandrerhjemmet og det ble da arrangert en fotballkamp: Norge mot Tyskland.

 

Fredag morgen gikk turen til Hansa Park, en fornøyelsespark ca 1,5 timers busstur unna. Etter litt venting utenfor parken slapp endelig ungene inn og løp av gårdet i hver sin retning for å prøve de forskjellige karusellene og berg-og-dal banene. Da alle sammen møttes igjen litt seinere for lunsj hadde alle store smil om munnen og de fortalte stolt om alle de skumle tingene de hadde kjørt.

 

Lørdagen startet med øving for aspirant og juniorkorpset og etterpå hovedkorpset. Nå gjenstod bare siste finpussen før konsert i Kiel! Så kjørte bussen av sted- Fremme i byen ble det servert lunsj og så var det klart for konsert. Musikken fra de tre korpsene våre runget bortover Kiel sine gater, og publikum virket fornøyde med å ha Oda og Malin som konferansierer på tysk! 

Da konserten var ferdig spilt ble det litt tid til shopping før det bar tilbake til vandrerhjemmet for å skifte til badetøy. Så var det en kort busstur til nærmeste strand for en dukkert i sjøen. For selv om ikke sola skinte så var ikke temperaturen noe å klage på! 

 

Siste kvelden ble brukt på volleyballspilling, neglelakking og andre sosiale og gøye aktiviteter. 

 

Siste dagen våknet alle litt ekstra tidlig for å rekke å pakke alle saker og ting før hjemreise. Etter en god frokost og tømming av rom møttes alle i spisesalen for utdeling av premier til "mest ryddige rom", og her var det så mange flinke at det ble flere rom i toppen. 

 

Så startet turen hjemover. Selv om ikke alle var så glade for at turen snart var ferdig, var det god stemning for bussen. Noen flettet hauger av armbånd, andre fingerheklet flere meter. Musikkquiz ble løst, og her fikk vi bevist den høye kompetansen til våre musikanter. Hele 6 lag fikk alle svarene riktig og mange var heller ikke langt unna. 

På Scandinavian Park ble det handlet godteri og brus i massevis. I Århus fikk vi spise på en deilig kinesisk restaurant. Planen var egentlig å ha en liten konsert i gatene her, men det ble det dessverre ikke tid til. 

Siste biten av bussturen ble det opplyst om at det var blitt gjort en feil, og at i stedet for faste seter på båtturen tilbake skulle vi få bufeet. Og selv om mange var veldig trøtte, var det i hvert fall ingen av de små som klagde på den ubegrensede tilgangen til soft-is som dette førte til!

 

Tilbake på Ica søndag kveld ble det gitt mange ha det klemmer til alle gode korps venner. Alle var enige om at det hadde vært den beste turen noen sinne!

 

Sjekk pdf-filene nedenfor for flere bilder fra turen vår.

Malin Jørgenvåg

   


Get Adobe Reader

 Flere bilder fra turen Read file


 Enda flere bilder fra turen Read file
 

 

 

Randesund Skolemusikk - Postboks 7517 - 4639 Kristiansand