Randesund Skolemusikk
 • Om korpset    • Bli med    • Aktuelt    • Arkiv    • Bilder    • Interne informasjonsskriv    • Sørlandets Musikkfestival      • Hjem  

 

 

   Arkiv
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 719 695

 

 


Grand finale i sjørøverland

Da Trym Dalene dirigerte alle korpsene i et stort fellesnummer kunne det høres langt ut på Grashavet.

Dirigenten for hovedkorpset i Randesund Skolemusikk kom rett fra NM i Larvik, der han hadde ledet korpset sitt frem til en anstendig 6. plass.

Dalene er til daglig musiker i Kristiansand Symfoniorkester, med byens nye storstue som sin arbeidsplass, Kilden teater- og konserthus. Søndag 23. juni tok han finalenummeret på strak arm og satte med det et verdig punktum for Sørlandet Musikkfestival 2012.

Korps fra fjernt og nær

750 musikanter fordelt på 27 korps, har kommet fra hele landet for å delta på årets festival. Over to dager har det vært arrangert showkonkurranse, seminar for de yngste, minikonserter, parade og fellesoppvisning.

Sankthans ble det også, med grilling, leker og kos. Og innen en time hadde musikanter og leder, til sammen 1150 personer, fått mat. Det krever god planlegging og logistikk.

Værgudene sviktet

At Sørlandet ikke skulle vise seg fra sin beste side værmessig, er det lite å gjøre med.

Lederduoen Per Qvarnstrøm og Chris Mogstad er skjønt enig om at det optimale er at festivalen er lokalisert i Dyreparken, men er glad for at det denne gangen på kort varsel lot seg gjøre å flytte arrangementet innendørs til Idda Arena.

- Vi er veldig fornøyd med at vi har greid å få til en så fin festival. Alle ting er tatt med et smil, sier Mogstad, leder for arrangøren Randesund Skolemusikk, og fortsetter:
- Foreldre har kommet og sagt at det har vært bra. Bare smil og glede. De syntes det var bra at vi klarte å flytte det innendørs med tanke på instrumenter og musikere.

Begge synes det var gøy med nivået i showkonkurransen og at det er så mange juniorer som får det til.

Som sjef for festivalen har Qvarnstrøm hatt mye å henge fingrene i. Men da selv sola tidvis skimtet gjennom skydekket på avslutningsdagen var festivalsjefen et eneste stort smil.

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

Randesund Skolemusikk - Postboks 7517 - 4639 Kristiansand