Randesund Skolemusikk
 • Om korpset    • Bli med    • Aktuelt    • Arkiv    • Bilder    • Interne informasjonsskriv    • Sørlandets Musikkfestival      • Hjem  

 

 

   Arkiv
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 Hjertnesfestivalen
 
 
 
 
 

I helgen dro et nesten fulltallig korps til Hjertnesfestivalen for å konkurrere i musikk.

Hjertnesfestivalen foregår over en søndag, så AK og JK dro inn lørdag siden de skulle konkurrere ganske tidlig. Noen av HK var også med for å spille med JK, og noen av dem var med for moro skyld.

Juniorkorpset var først ute søndag i 3. divisjon, og gjorde en strålende innsats.

Så gikk det noen timer før aspirantene skulle i ilden, og da var alle korpsene med for å heie på dem. Lille Solveig var med som skuespiller, innslaget var fargerikt og morsomt. De var kjempeflinke.

Sist var hovedkorpset som deltok i 2. divisjon med skarp konkurranse. De spilte kjempebra, men skrudde ned forventningene, da mange av dem som var med spilte i 1. divisjon i NM i fjor.

Premieutdelingen var en nervepirrende opplevelse både for musikanter og ledere.
Ak fikk prisen for beste sceneopptreden, og det var Hanna, Guri og Solveig som tok i mot premien på vegne av AK, da de fleste hadde reist hjem.
Hanna og Guri skulle opp å hente premien for JK, og da det ene korpset etter det andre ble ropt opp jublet Randesunds supportere mer og mer. Og så gikk de helt til topps. Gratulerer til Sofie og JK for en fantastisk innsats.

HK sine forventninger var som sagt skrudd ned, og de begynte og juble allerede da 9. plassen ble ropt opp. Remi og Jens var oppe for å motta premien. Og at de skulle få en strålende 3. plass hadde de nok aldri trodd selv. Det var vel fortjent, de spilte fantastisk bra og de utvikler seg hele tiden. Gratulerer til Trym og HK for strålende spill.

Så på bussturen hjem var stemningen svært høy.

Nedenfor finner dere linker til youtube med utdrag fra de ulike konsertene.

Aspirantkorpset
http://www.youtube.com/watch?v=FGjlWhe7nz4&feature=youtu.be

Juniorkorpset
http://www.youtube.com/watch?v=BDyPRBy9IjE&feature=youtu.be

Hovedkorpset
http://www.youtube.com/watch?v=b_yGGNFCDWw&feature=youtu.be

   

Hjertnesfestivalen   

 

 

Randesund Skolemusikk - Postboks 7517 - 4639 Kristiansand