Randesund Skolemusikk
 • Om korpset    • Bli med    • Aktuelt    • Arkiv    • Bilder    • Interne informasjonsskriv    • Sørlandets Musikkfestival      • Hjem  

 

 

   Arkiv
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 Seminar for kidsa
STÅLKONTROLL: Dirigent i Randesund Skolemusikk, Sofie Ringen, instruerer unge seminardeltakere rett før oppvisningen i Kjuttaviga.
 
STÅLKONTROLL: Dirigent i Randesund Skolemusikk, Sofie Ringen, instruerer unge seminardeltakere rett før oppvisningen i Kjuttaviga.
 
DYREVERDEN: Alle barna hadde forskjellige roller og utkledning i oppsetningen
 
DYREVERDEN: Alle barna hadde forskjellige roller og utkledning i oppsetningen "En dag i Dyreparken". Denne karen skulle forestille en giraff.
 
RAISE ME UP: Instrumenter løftes høyt til værs. Her er det koreografi på høyt plan. Ifølge anonyme kilder hadde det vært
 
RAISE ME UP: Instrumenter løftes høyt til værs. Her er det koreografi på høyt plan. Ifølge anonyme kilder hadde det vært "intense øvelser" i forkant.

Seminar er ikke bare en voksengreie. På musikkfestivalens siste dag deltok 260 barn på aspirant- og juniorseminar.

Før Sørlandets Musikkfestival 2012 ble rundet av søndag 24. juni, ble det arrangert et flere timers langt korpsseminar myntet på aspiranter og juniorer.

Flyttet innendørs

Egentlig skulle det planlagte seminaret ha foregått på Byscenen i Kardemommeby. Deretter skulle det være parade fra Byscenen til Kjuttaviga for oppvisning. Men værutsiktene for helga gjorde at lederduoen, Per Qvarnstrøm og Chris Mogstad, allerede fredag innså at et utendørsseminar i Dyreparken var i ferd med å regne vekk. Heldigvis ble Idda Arena på Grim et tørrskodd alternativ.

”Vi øvde på et slags skuespill”

Junioren, som ønsker å være anonym, forteller om skuespill der pirater skulle bli kjempelure ved å spille i orkester. Og at det hadde vært intense øvelser i flere timer. Nå hadde det riktignok vært pauser i mellom - og lunsj, men vi fikk et klart inntrykk av at arbeidsmiljøloven neppe omfattet korpsseminarer.

Dirigent i Randesund Skolemusikk, Sofie Ringen, hadde regien. Med seg på laget hadde hun medhjelpere fra arrangørkorpset.

Ingredienser hentet fra Dyreparken

Ikke uventet var temaet hentet fra Dyreparken og badeland - "En dag i Dyreparken". På rollelista stod pirater, røvere, prinsesser, dyr, badegjester og Kristian And.

Det er mye å huske på for små musikanter når de skal på seminar; instrument, neseklype og noter. Dessuten skulle de være utkledd eller komme i festivalens t-skjorte.

Med litt opphold og glimt av sol gikk opptreden gikk som planlagt på scenen i Kjuttaviga, en perfekt kulisse for de yngste i Sørlandets Musikkfestival.

   
 

 

 

Randesund Skolemusikk - Postboks 7517 - 4639 Kristiansand