Begrensninger
Når det gjelder gjennomføringstiden mener han det er klare begrensinger ved at grillene ikke kan tennes opp før klokka fem på ettermiddagen og at selve grillingen først kan starte i sekstida, siden parken var åpen for andre.
-Det er regler vi må forholde oss til, men kanskje alternativet er at vi starter forberedelsene et annet sted, foreslår festivalens matansvarlig, som ellers er fornøyd med grillsamarbeidet med Dyreparken og Jens Eide. Slakteren fra Lillesand, som ifølge Alsaker, regnes som en av landets beste med prima råvarer.
Mer salat
Det gikk også hardt på salaten. Da siste gjest var servert var det skåltomt i salatbaren.
-Jeg er overrasket over at det gikk så mye salat. Vi må sørge for mer neste gang, oppsummerer kjøkkensjefen.
Det har også i etterkant blitt diskutert i festivalkomiteen om man skulle servere på tallerken; en kjøttrett, eventuelt pølser som tillegg, og med ris, slik at det ble mer en middag. Dette er noe som vil bli drøftet nærmere i evalueringen som gjøres rett etter sommeren.
Få klager
Alt i alt er det kommet få klager på serveringen og ventetid.
-Det er et lite antall som opplevde at hamburgeren ikke var tilstrekkelig stekt. Det kan skje når det er snakk om rundt 1350 hamburgere. Sånn sett må man nesten regne med en liten feilmargin, som er vanskelig å gardere seg mot. Men målet er å gjøre ting enda bedre, sier han, og fortsetter:
-Jeg beklager hvis noen fikk en dårlig stekt eller for mye stekt hamburger, og håper de fikk en ny hvis de spurte.
På grillkvelden hadde Baard Alsaker med seg 18 frivillige fra mat og transportkomiteen. I tillegg kom hjelpende hender fra guider og andre, så totalt var 30-40 mann i sving under grillfesten. For Alsaker selv har det gått med utallige dugnadstimer på planlegging, gjennomføring og etterarbeid.