Randesund Skolemusikk
 • Om korpset    • Bli med    • Aktuelt    • Arkiv    • Bilder    • Interne informasjonsskriv    • Sørlandets Musikkfestival      • Hjem  

 

 

   Aktuelt

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
 

 

 Velkommen til Åpen Dag
Ut på tur, humøret på topp
 
Ut på tur, humøret på topp
 
Seier på Hjertnesfestivalen 2014
 
Seier på Hjertnesfestivalen 2014
 
Flashmob i Markens, RSM 50 årsjubileum
 
Flashmob i Markens, RSM 50 årsjubileum
 
Sørlandets musikkfestival, Dyreparken 2014
 
Sørlandets musikkfestival, Dyreparken 2014

Randesund skolemusikk holder åpen dag på Dvergsnes skole torsdag 07. mai kl 1700-1900.

Har du lyst til å lære å spille et instrument?  Da kan Randesund skolemusikk være noe for deg.

Vi er et korps med ca 80 musikanter fordelt på 3 korps.  Man starter i aspirantkorpset og etter ett år går man over til juniorkorpset.  Der er man med i 2 år før man blir med i hovedkorpset.  Alle korpsene er aktive i ulike konkurranser, vi pleier å delta på minst to konkurranser årlig.

Aspiranter får utdelt de instrumenter de blir tildelt ved sine første øvelser.  Det vil si at de som starter opp nå i vår vil få med seg instrumentet sitt hjem før sommerferien.  Når sesongen starter opp i august vil de få 30 minutters øvelse med egen instruktør samt fellesøvelser som har en varighet på 1,5 timer.  Tirsdager er fellesøvelse for aspiranter, mandager får man enkeltundervisning på sitt instrument.

Randesund skolemusikk har et godt og inkluderende miljø med barn og ungdom fra 8 til 19 år.  Vi har tett samarbeid med Kr.sand symfoniorkester, og de aller fleste av våre instruktører er profesjonelle musikere.  Det er også et godt miljø blant de foresatte og vi er så heldig å ha mange som er svært engasjerte.

Vi står som arrangør av Sørlandets musikkfestival som finner sted i Dyreparken annehvert år.  Dette er korpset hovedinntekt og den store dugnaden vår.  Det hender vi har andre inntektsbringende dugnader, men det er ikke noe fast.  Vi arrangerer basar og julekonsert for å spe på inntektene til korpset.

Vi håper at små og store har anledning til å besøke oss torsdag 7. mai.  Vi serverer boller, saft og kaffe, og ønsker dere alle hjertelig velkommen.

 

   
 

 

 

Randesund Skolemusikk - Postboks 7517 - 4639 Kristiansand