Randesund Skolemusikk
 • Om korpset    • Bli med    • Aktuelt    • Arkiv    • Bilder    • Interne informasjonsskriv    • Sørlandets Musikkfestival      • Hjem  

 

 

   Arkiv
    - Regionsmesterskapet i Arendal 2011
    - Nytt aspirantkull er i full gang !
    - Jarlsbergfestivalen
    - Skolekonserter
    - 17. mai
    - Kirkens Nødhjelp-konsert
    - Tine Thing Helseth
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 497 778

 

 

 Strålende fornøyde musikanter


Regionsmesterskapet i Arendal 2011
 
 
 
 
 
 
Vi startet lørdag 29. oktober med buss til Arendal. Alle var i godt humør klare for en flott tur og spente på hva vi kunne klare og oppnå i år. Vel framme ved skolen startet vi alle med øvelser. Juniorene for seg og hovedkorpset delte seg og hadde gruppeøvelser. Dirigenten, Trym, skulle ikke komme før i fem-seks tiden, så da fikk vi bare improvisere og ta ansvar for egen øving.
Videre utover dagen hadde vi det veldig gøy og vi spiste taco til middag. Så hadde hovedkorpset øvelse før det var litt underholdning. Noen av musikantene hadde laget en utrolig morsom sang og den falt i smak hos alle.

Neste morgen var det tidlig opp for så å reise bort til Arendal sentrum for konkurranse. Først spilte junior korpset og de var kjempeflinke. De deltok i 3.divisjon, noe som er veldig imponerende.
Litt senere på dagen spilte hovedkorpset i 2.divisjon, og det gikk også bra.
Premieutdeling for divisjonene foregikk utpå ettermiddagen. Vår kjære dirigent for junior og aspirantkorpset, Sofie, vant en velfortjent dirigent-pris for flott innsats i Randesund og Møvig og Sjøstrand skolemusikk. Gjett om jubelen stod i taket. Det var virkelig vel fortjent.
Juniorkorpset fikk en kjempeflott 5.plass.
Og så var det klart for premieutdeling for 2.divisjon. Alle var veldig spente, og da de da ropte opp Randesund skolemusikk som 1. plass vinnere hoppet vi i taket av glede. Endelig var målet nådd! Alle vendte hjem til Kristiansand med et stort smil om munnen.

Og hvem vet, kanskje vi går for 1.divisjon neste gang?

Malin/Hovedkorpset

 Utskriftsvennlig versjon

 

 

Randesund Skolemusikk - Postboks 7517 - 4639 Kristiansand