Randesund Skolemusikk
 • Om korpset    • Bli med    • Aktuelt    • Arkiv    • Bilder    • Interne informasjonsskriv    • Sørlandets Musikkfestival      • Hjem  

 

 

   Arkiv
    - Førjulskonsert i Søm kirke
    - Søm Menighets julemesse
    - Regionsmesterskap i Arendal
    - HK spiller for sine konfirmanter
    - Randesund Skolemusikk til NM
    - Aspirantopptak
    - Vårkonsert
    - Seminar
    - RSM på Døvesenteret
    - Aspirantseminar
    - Solist/ensemblekonsert
    - Gult kurs
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 842 925

 

 

 
Regionsmesterskap i Arendal
 
 
 
 
 
 
RSM leverte over forventning ! Både juniorkorpset og hovedkorpset reiste til Arendal tidlig lørdag morgen.

Trøtte ungdommer kom seg på bussen, mens glade foreldre skulle jobbe dugnad i Dyreparken.

Regionsmesterskapet i Arendal er et NMF avd Sør tilbud, hvor korpset får muligheten til å spille for dommere som gir karakter og ikke minst gode kommentarer til hvordan korpset oppleves på scenen, i konkurranse med andre skolekorps i regionen ( Vestfold, Telemark og Agder).

Forventningene til årets mesterskap virket å være noe neddempet, uvisst av hvilken grunn. Men det skjedde tydeligvis noe med motivasjon og innstilling under lørdagens øvelser i Arendal – for maken til forestilling som ble gitt – både av juniorene, hovedkorpset og ikke minst ensemblene som stilte opp fra Randesund Skolemusikk.

Juniorene var først ut av våre, og dirigent Sofie E.Ringen ledet korpset gjennom et spennende program som korpset gjennomførte veldig bra. En solid tilbakemelding fra dommerne gir innspill til hvordan juniorene kan jobbe videre. En virkelig god opplevelse.

I vår handlingsplan har vi sagt at vi skal stille opp i konkurranser fordi vi ønsker at våre musikanter skal trenes i å opptre, kjenne på gleden ved mestring og ikke minst gjennom deltakelse vise fram at Randesund Skolemusikk har et levende og aktivt miljø med musikken i front.

Hovedkorpset under ledelse av dirigent Trym Dalene, leverte en fantastisk bra konsert og oppnådde 2.plass i 2.divisjon for skolekorps, bare slått av Tjøme med et halvt poeng. 89 poeng – en god poengsum og bare ett poeng mindre enn NM innsatsen. Musikantene hadde tydeligvis en annen forventning for da premieutdelingen kom, og da det bare var Randesund og Tjøme igjen som ikke var premiert – sto jubelen i taket da 2.premie ble opplest. Kjempeflott jobbet av både musikanter, dirigent og instruktører.

Ensembelkonkurransen ble også en god markering for RSM musikantene. Vi hadde 2 ensembler på scenen, og begge disse gjorde en glimrende forestilling som ble premiert på 1.premie i hver sin klasse. Det hele var en opplevelse i gjennomføring og glød.

Gratulerer til alle musikantene, dirigentene og instruktørene.

Se og hør Matrimony

Se og hør Rødhette

Se og hør Defiance

 

 

Randesund Skolemusikk - Postboks 7517 - 4639 Kristiansand