Randesund Skolemusikk
 • Om korpset    • Bli med    • Aktuelt    • Arkiv    • Bilder    • Interne informasjonsskriv    • Sørlandets Musikkfestival      • Hjem  

 

 

   Arkiv
    - Førjulskonsert i Søm kirke
    - Søm Menighets julemesse
    - Regionsmesterskap i Arendal
    - HK spiller for sine konfirmanter
    - Randesund Skolemusikk til NM
    - Aspirantopptak
    - Vårkonsert
    - Seminar
    - RSM på Døvesenteret
    - Aspirantseminar
    - Solist/ensemblekonsert
    - Gult kurs
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 842 846

 

 

 

Vårkonsert
 
Randesund Skolemusikk gir framtiden for korpsmusikk håp.


Vårkonserten søndag viser at korpset har en framtid både i kvalitet og kvantitet.
Randesund Skolemusikk inviterte til vårkonsert i Marvika søndag ettermiddag, etter å ha hatt seminar for alle grupper hele helgen.

Under dyktig ledelse av dirigenten Trym Dalene viste hovedkorpset seg fram på en positiv måte. Vi fikk høre nyere arrangementer skrevet for janitsjar. Sjarmerende gjennomførte korpset en konsert i stort spenn – fra Queen’s Bohemian Rhapsody til Gjendines bånsull. Korpset fremstår med selvtillitt og det er tydelig at ”mestring” er et nøkkelord for korpset. De framstår som samspilte, med spilleglede og ikke minst opplever vi som tilhørere, at dette er musikk korpset mestrer. Det blir moro å se hvordan korpset plasserer seg når de for første gang skal delta i NM i Larvik i juni.

Etter hovedkorpset kom aspirantkorpset og spilte for oss. Gjennom lek og alvor tok dirigenten Sofie Ringen oss med på historien om 3 løver og et eple. Sjarmerende framført, i stort alvor og med hele aspirantkorpset som aktive deltakere. Det ligger mye i disse unge musikantene som lover godt for framtidig korpsutvikling.

Juniorkorpset tok så podiet og framførte flere musikkstykker skrevet for juniorer og også her opplever vi at mestring og musikalsk glede står i høysete. En utrolig utvikling har skjedd på det musikalske området. Også her var Sofie E. Ringen dirigent.

Som gjestekorps hadde Randesund Skolemusikk invitert med Ynglingeforening Musikkorps med dirigent Vidar Løvbrøtte, til sin konsert. Ynglingeforeningen har en relativt liten besetning, men har en flott, massiv klang. Dette skyldes en imponerende, solid grovmessingbesetning – men også solistene imponerte tilhørerne med vare toner fra flygelhorn og saxofon.

Totalt teller nå Randesund Skolemusikk over 70 medlemmer og det er god rekruttering i Randesund.

Leder i styret, Chris Mogstad, ga da også betimelig ros til instruktører og dirigenter i sin takketale. Som publikummer gleder jeg meg til å overvære korpset på nye konserter framover, og ikke minst ute i gatene gjennom mai og juni måned. Vel blåst !!


Av Dag-Runar Pedersen

 

 

Randesund Skolemusikk - Postboks 7517 - 4639 Kristiansand