Randesund Skolemusikk
 • Om korpset    • Bli med    • Aktuelt    • Arkiv    • Bilder    • Interne informasjonsskriv    • Sørlandets Musikkfestival      • Hjem  

 

 

   Arkiv
    - Førjulskonsert i Søm kirke
    - Søm Menighets julemesse
    - Regionsmesterskap i Arendal
    - HK spiller for sine konfirmanter
    - Randesund Skolemusikk til NM
    - Aspirantopptak
    - Vårkonsert
    - Seminar
    - RSM på Døvesenteret
    - Aspirantseminar
    - Solist/ensemblekonsert
    - Gult kurs
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 842 882

 

 

 
Seminar
 
 
Denne helgen har Randesund Skolemusikk hatt øvingshelg, og har campert på Dvergsnes skole. Etter at vi i vinter har hatt tre ulike seminarer for henholdsvis aspirant – junior og hovedkorps, var det fint å samle hele gjengen igjen.

Det har vært øvd på både marsjering, NM stykker og konsertprogram til søndagen.
Så nabolaget har sikkert og fått med seg at vi har vært samlet..

Aspirantene innledet sin marsjkarriere sammen med juniorkorpset, og fikk selvsagt være med på de tradisjonelle rundene rundt og rundt i rundkjøringen mens bilene måtte vente og vente – like stas hvert år !

Hovedkorpset har også vært på tur og brushet opp marsjeringsformen, det ser allerede svært så staselig ut.

Arrangementskomiteen og mange foreldre har sørget for god mat og forpleining i helgen, og har også gjort en strålende innsats for å hjelpe til med avviklingen av øvelsene, enten det nå har vært å bære barytoner i gata som avlastning eller passe på at musikantene har det greit i pausene.

Lørdag kveld var det huskonsert, hvor vi fikk høre 5 flotte innslag med musikanter som har vært med på audition til talentkonkurranse på skolene. De framførte programmet sitt for sine korpskolleger, til masse jubel og applaus. Vi er veldig stolte av dem !

Dirigentene Trym og Sofie lurte på hvor alle musikantene ble av utpå lørdagskvelden, og gjett hvor de fant dem! De satt musestille i musikkrommet i stummende mørke og så på Orps filmen....etter en lang korpsdag....

(Sofie påstår forresten hardnakket at hun ikke er like sur og teit som Elsebeth Bull..)

Søndag var musikantene overraskende opplagt og utholdende, og gjorde en flott innsats med konsertforberedelser før hele gjengen forflyttet seg til konsertlokalet i Marvika.

 


 

 

Randesund Skolemusikk - Postboks 7517 - 4639 Kristiansand