Randesund Skolemusikk
 • Om korpset    • Bli med    • Aktuelt    • Arkiv    • Bilder    • Interne informasjonsskriv    • Sørlandets Musikkfestival      • Hjem  

 

 

   Arkiv
    - Førjulskonsert i Søm kirke
    - Søm Menighets julemesse
    - Regionsmesterskap i Arendal
    - HK spiller for sine konfirmanter
    - Randesund Skolemusikk til NM
    - Aspirantopptak
    - Vårkonsert
    - Seminar
    - RSM på Døvesenteret
    - Aspirantseminar
    - Solist/ensemblekonsert
    - Gult kurs
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 842 880

 

 

 

RSM på Døvesenteret
 
Litt spesielt for et korps å være på Døvesenteret, synes du kanskje ? Men det er et flott sted, og der trives vi godt både spillemessig og sosialt. I tillegg ligger det strategisk til, rett i nærområdet vårt.

Hovedkorpset har denne helgen hatt seminar der vi stort sett har øvd felles. Slagverkerne hadde et par timer med Thomas Hansen lørdag ettermiddag, der de fikk gått gjennom organisering / prioriteringer i forhold til NM-stykkene. Det krever en hel del av de 2 slagverkerne vi har for å få med mest mulig forskjellige slagverinstrumenter på disse stykkene.

Resten av hovedkorpset har "pirket" på detaljer på NM-stykkene. Det begynner virkelig å ta form, og musikantene har lagt ned en strålende innsats hele helga.

I tillegg har vi fått jobbet med gatemarsjer til marsjsesongen, slik at vi skal være godt forberedt når vi skal ut i gata til våren.

”Det er en strålende gjeng å ha seminar med! De er disiplinerte og konsentrerte når vi øver, er omsorgsfulle med hverandre, og denne gangen var de i tillegg delt inn i grupper der de selv tok ansvar for matlaging, rydding og utvask. Mange var nok slitne i hodet og "truten" da vi var ferdige søndag ettermiddag etter å ha spilt 6 timer både lørdag og søndag. Men dette vil helt klart gi oss et "løft" videre på veien mot de oppgavene vi står overfor framover!” sier en fornøyd dirigent Trym.

 


 

 

Randesund Skolemusikk - Postboks 7517 - 4639 Kristiansand