Randesund Skolemusikk
 • Om korpset    • Bli med    • Aktuelt    • Arkiv    • Bilder    • Interne informasjonsskriv    • Sørlandets Musikkfestival      • Hjem  

 

 

   Arkiv
    - Førjulskonsert i Søm kirke
    - Søm Menighets julemesse
    - Regionsmesterskap i Arendal
    - HK spiller for sine konfirmanter
    - Randesund Skolemusikk til NM
    - Aspirantopptak
    - Vårkonsert
    - Seminar
    - RSM på Døvesenteret
    - Aspirantseminar
    - Solist/ensemblekonsert
    - Gult kurs
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 842 878

 

 

 

Aspirantseminar
 
6. og 7. februar arrangerte Møvig og Sjøstrand Skolemusikk sammen med Randesund skolemusikk, piratseminar for aspirantene på Sjøstrand skole. I tillegg til våre egne aspiranter, var Vågsbygd, Grim og Oddernes Skolekorps også representert. Arrangementet var en motivasjonssamling for de små og hovedmålet var som vanlig spilleglede og fellesskap. Stikkord for helgen var mestringsfølelse, humør og glede, nye venner og mye moro.

Lørdag var det fellesspilling og grupper. Pausene ble brukt til å spille spill, bli kjent med nye venner, Nintendo DS og utelek. Etter en populær taco-middag var det tid for mer lek og moro, og det ble sent - litt sent for noen.

Søndag morgen var det klart for mer spilling i fellesskap og tre gjennomkjøringer av hele programmet. Og ungene var like fornøyde hele tiden! Stemningen var på topp gjennom hele helgen.

Seminaret ble avrundet søndag ettermiddag med en forrykende piratkonsert. Publikum måtte selvfølgelig gå planken for å få komme inn i gymsalen, og det var skumle, (og litt slitne?), pirater så langt øyet kunne se...!

Tusen takk for en flott helg! Takk til Sofie for et flott musikalsk opplegg og til instruktørene Kristoffer, Charlotte og Ragnhild som har inspirert og motivert ungene hele helgen. Og sist, men ikke minst, takk Anita i SMMS for en formidable innsats som "leirsjef" og til alle foreldre som stilte opp og hjalp til!".

Hilsen Arrangementskomiteen

  

 

Randesund Skolemusikk - Postboks 7517 - 4639 Kristiansand