Randesund Skolemusikk
 • Om korpset    • Bli med    • Aktuelt    • Arkiv    • Bilder    • Interne informasjonsskriv    • Sørlandets Musikkfestival      • Hjem  

 

 

   Arkiv
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 411 542

 

 



Festivalmeny: 1000 brød og over 500 kilo pålegg
 
 
Heidi Aslaksen var guide da festivalen ble arrangert i 2012. Denne gangen hadde korpsmammaen hektiske dager i kjøkkenkomiteen.
 
Heidi Aslaksen var guide da festivalen ble arrangert i 2012. Denne gangen hadde korpsmammaen hektiske dager i kjøkkenkomiteen.

Regnestykket er enkelt: Rundt 1300 deltakere skal ha frokost, lunsj og kvelds, flere ganger i løpet av en festivalhelg. Det betyr ganske enkelt: Masse mat og drikke.

- Det går med 300 kilo ost, 250 kilo kjøttpålegg, 1000 brød, 4000 epler og bananer og et par tusen liter med juice, opplyser Baard Alsaker, ansvarlig for matkomiteen. Til grillkvelden, som han også har ansvar for, var det bestilt nærmere 1500 hamburgere. Med andre ord en stor utfordring for de frivillige i kjøkkenkomiteen.

- Det har gått fantastisk. God logistikk, godt planlagt, mye mat og mange positive mennesker, oppsummerer Heidi Aslaksen, en av de frivillige. Ved festivalen for to år siden var hun guide.

- Jeg synes det er gøy å gjøre litt forskjellig, sier korpsmammaen til Oskar (12) og Ane (8). Aslaksen hadde også oppgaven med å ta imot matkuponger på selve grillkvelden. Smilende og serviceminded til tusen, håndterte hun egenhendig en kø som ikke tok slutt før noen meter fra oteren.

- Jeg har vært forberedt på denne helga. Selv om man jobber mye, gir det mye igjen, sier Aslaksen.

Også Baard Alsaker, ansvarlig for matkomiteen, er fornøyd.

-Det har gått veldig effektivt og greit. Her er rutinerte folk, så det går som en drøm, sier Alsaker, som mener flere års festivalerfaring har skapt et effektivt system.

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

Randesund Skolemusikk - Postboks 7517 - 4639 Kristiansand